• Damasec Mine Action Systems
  • Tal med en ekspert: (+45) 2614 0572

Om os

Om os

Totalleverandør

Om Damasec Mine Action Systems

Damasec Mine Action Systems har 20 års erfaring fra både Skandinavien og verdens brændpunkter  Vi er den del af Damasec Global Group. I vores DNA ligger at fejl koster liv. Derfor har vi fokus på at gøre tingene rigtigt første gang

Damasec garanterer, at alle opgaver udføres i henhold til gældende standarder, og at vores arbejde gennemgår omfattende interne kvalitetskontroller.

Vi tilbyder et unikt kortlægningssystem til registrering af mulige OXA-indikationer, der giver kunden fuld gennemsigtighed, og at systemet tilbyder en strømlining af clearingmetoden.

Damasec Global Group

Damasec Global Group er den foretrukne leverandør til en række af internationale organisationer, statslige organisationer, regeringer, myndigheder, kommuner og private kunder på verdensplan.

Mine Action Systems

Damasec Mine Action Systems er den førende kommercielle ammunitions- og minerydningsentreprenør i Danmark.

Defence Systems

Damasec Defense Systems er leverandør af produkter og løsninger til Forsvar, Politi, international organisationer og myndigheder.

Physical Protection Systems

Damasec Physical Protection Systems er specialister i perimeterbeskyttelse, sikrings- og beskyttelsesløsninger.

Traffic Systems

Damasec Traffic Systems er eneforhandler af markedsledende og innovative trafikmoduler, anvendt i de største europæiske byer.

Event Systems

Damasec Event Systems er totalleverandør af materiel og ydelser til events – herunder sikkerhedsrådgivning, vejledning og personale.

Damasec Global Group

Damasec Global Group er grundlagt af førende specialister med erfaring fra operationer i verdens farligste hotspots.

500000

granater ryddet

1000

projekter

14

lande

50

Specialister

Mød voresteam

Damasecs har et erfarent mine- og ammunitionsrydningsteam. Vi kapacitetsopbygger løbende vores teams gennem træning og uddannelser. Vi overholder naturligvis også FN’s ‘code of conduct’ og ‘Global Compact’.

VORES SAMARBEJDSPARNTERE

Et stort netværk afpartnere