• Damasec Mine Action Systems
  • Tal med en ekspert: (+45) 2614 0572

Rydning for miner og ammuniton fra 2. verdenskrig i Esbjerg

Minerydning i Esbjerg

Damasecs mine- og ammunitionsrydningsteam er rykket til Esbjerg.

Oprydning af gamle miner og granater i forbindelse med anlægsarbejder på og i nærheden af nye og gamle skydeterræner eller i områder med efterladenskaber fra 2. Verdenskrig er en velkendt sag for Damasec Mine Actions mine- og ammunitionsryddere.

På trods af, at minerne/granaterne ligger trygt og godt gemt i mulden i mange år – ja op til 100 år – er de fortsat “farlige” for tredjemand, når de håndteres enten ved opgravning, etablering af borehuller m.m.

Der skal mine-og ammunitionsryddere til, som både har erfaring med søgning med specialudstyr, identifikation, farlighedsvurderinger og endelig håndtering/destruktion af disse miner/granater.

Damasec Mine Action teamet har mange års erfaring fra ind- og udland med søgning og rydning af områder i ind- og udland. Damasec Mine Action arbejder for tiden på projekter i Skandinavien, Afrika og Mellemøsten.

Kontakt os for mere information.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*