• Damasec Mine Action Systems
  • Tal med en ekspert: (+45) 2614 0572

Søge- og rydningsopgaver i Sverige

Projekt detaljer

Damasec har sammen med personalet på EnvyTech udført mere end 16 søge- og rydningsopgaver i Sverige. Kunderne inkluderer det svenske Fortifikationsverket, men også kommuner, konsulenter og energiselskaber. Ejere og udviklere af tidligere skydepladsområder.

Udtrykket OXA, ueksploderet ordnance, er fremmed for mange og opfattes ofte som noget, der ikke findes i Sverige. Men faktum er, at mange store områder spredt over hele landet er dækket af områder, hvor denne type forurening udgør en risiko. Dette skyldes, at de militære aktiviteter, der blev udført i Sverige, omfatter områder placeret både centralt og længere væk fra den daværende civilisation som trænings- og skydebaner.

Damasec har mange års erfaring med at rydde opgaver fra hele verden. I Sverige arbejder Damasec Mine Action sammen med EnvyTech, hvor vores fælles udførelse inkluderer alt fra tilladelsesansøgninger til komplette søge- og rydningsopgaver.

Damasec og EnvyTech bruger eget personale og udstyr i alle projekter, hvilket garanterer, at alle opgaver altid udføres i henhold til gældende standarder, og at alt arbejde altid gennemgår omfattende interne kvalitetskontroller. Damasec tilbyder også et unikt kortlægningssystem til registrering af mulige OXA-indikationer, der giver kunden fuld gennemsigtighed og mulighed for at følge op på det udførte arbejde, og at systemet tilbyder en strømlining af clearingmetoden, som ingen andre aktører på markedet kan tilbyde.

EnvyTech og Damasec har alle tilladelser til håndtering og destruktion af OXA og tilbyder mange års erfaring med miljøprøvetagning og behandlingsteknikker til forurenet jord og grundvand. Sammen tilbyder vi omfattende forpligtelser til ammunition og miljøforurenede områder, hvor du som problemejer tilbydes skræddersyede løsninger og design, der fører til ubegrænset jord.

  • Projekt Søge- og rydningsopgaver
  • Lokation Sverige